Mayra Knoef
Lees verder
Had nog niet eerder van een ‘reversible’ bucket hat gehoord… Maar nu heb ik een bucket hat met 2 kanten, dus eigenlijk gewoon 2! Heel blij mee
Jesse Hultink
Lees verder
Uit de nieuwe collectie een bucket hat besteld. Levering was snel en netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Raoul Jansman
Lees verder
Hele leuke festival bucket hats. Gekocht voor ADE dit jaar. De stof die is gebruikt is erg zacht en het borduursel is erg gedetailleerd gemaakt! Zeker een aanrader!
Sascha Alberts
Lees verder
Hele leuke bucket hats. Ook erg mooi verpakt. Ik ga hier zeker nog eens iets bestellen.
Halulu
Lees verder
Ik zocht een leuk design en ik had hem snel nodig. Ik vond er snel 1 op mybuckethat en zij zorgden ervoor dat ik hem de volgende dag in huis had. Top service!
Previous
Next

Vissershoedje zwart

Ben jij op zoek naar een zwart vissershoedje? Zoek dan niet verder, wij hebben een leuke collectie aan zwarte vissershoedjes speciaal voor jou ontworpen. Een deel van onze vissershoedjes zijn tweezijdig, je koopt in dat geval niet alleen zwarte vissershoed, maar ook een andere kleur. Je heb dan dus twee vissershoedjes voor de prijs van één. De vissershoedjes uit onze collectie worden gemaakt van hoogwaardig katoen. Veel van de zwarte vissershoedjes hebben een geborduurd logo aan zowel de voor als achterkant van de hoed. Je kunt dus van kleur en van logo wisselen wanneer je maar wilt. Naast zwart zijn er uiteraard nog genoeg andere kleuren op de site. Bekijk de hele collectie bucket hats om geen enkel vissershoedje over het hoofd te zien.

Vissershoedje zwart combineren

Zwarte vissershoedjes zijn gemakkelijk te combineren met wat voor outfit dan ook. Deze kleur is een echte klassiekers in de mode-industrie en worden vaak geassocieerd met elegantie en stijl. Het is een neutrale kleur die perfect te combineren valt met andere kleuren. Hierdoor is de zwarte vissershoed geschikt voor elke gelegenheid en past je nieuwe hoedje boven elke outfit. Zwarte vissershoedjes kunnen goed gecombineerd worden met andere rustige kleuren, denk hierbij aan kleuren zoals grijs, wit, of beige. Deze kleuren creëren een chique uitstraling. Als je liever voor een opvallende outfit gaat kan je de zwarte vissershoed combineren met fellere kleuren zoals rood of geel, dit geeft een mooi contrast.  unieke look te creëren.

Vissershoedje zwart kopen?

Zodra je weet of en welke zwarte vissershoed je wilt toevoegen aan je collectie kun je deze afrekeningen via onze webshop. Als je voor 17:00 besteld zorgen wij er voor dat je zwarte vissershoedje de volgende dag nog geleverd wordt. Het pakketje komt via de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.  Naast zwarte vissershoedjes hebben nog een aantal andere populaire kleuren voor je op een rij gezet. Denk hierbij aan kleuren zoals: wit, groen en blauw. Onze vissershoedjes zijn perfect perfect voor je eerstvolgende festival, maar passen natuurlijk ook goed in dagelijks leven. Heb je nog vragen over je nieuwe zwarte vissershoedje? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.