Wat klanten over ons zeggen

Luke Millar
Luke Millar@lukemillar_
Lees verder
Was precies op tijd binnen voor mijn festival!
Mayra Knoef
Mayra Knoef@mayraknoef
Lees verder
Zo leuk deze bucket hats!
Ingo van Hezel
Ingo van Hezel@ingovanhezel
Lees verder
Snelle levering!
Previous
Next

Space bril

Wil jij ook naar een andere planeet spacen op je favoriete festival? Bekijk de wereld dan eens door onze spacebril. De caleidoscoop bril geeft een super gaaf effect als er licht in de bril komt. De festival brillen zie je steeds meer op voorbij komen op de festivals. Deze space bril mag daarom bij jou niet ontbreken. Wij hebben hem in de kleuren zwart en wit. Het is echt een perfecte rave bril en brengt je festival trip naar een ander niveau.

Hoe werkt de spacebril?

In de spacebril zit een speciaal soort filter dat iedere vorm van licht doet splitsen en laat verkleuren. Door de hoekige glazen ontstaan er de mooiste patronen. Op festivals zijn er vanzelfsprekend veel soorten laserlampen te vinden, elk soort laser heeft weer een ander effect op de spacebril. Geen enkele festivalstage zal hetzelfde zijn. Door het stevige montuur rondom de glazen gaat de spacebril ontzettend lang mee. Dus zelfs op de gekste feestjes overleefd de bril het wel. Space de bril je mandje in en reken hem af via Klarna of Ideal.

Space bril kopen

Weet je welke spacebril je gaat kopen? Bestel hem eenvoudig via onze site. Wij zullen er voor zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd wordt. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis! Je pakketje komt via de brievenbus. Je hoeft er gelukkig dus niet voor thuis te blijven. Toch geen geschikte spacebril gevonden? Wij verkopen gelukkig ook heerlijke bucket hats en andere festival accessoires. Neem daar ook zeker eens een kijkje. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling. Zo zijn de spacebrillen weer een stukje goedkoper.