Ruilen en retourneren

Hoe kan ik mijn bestelde artikel(en) retourneren?

 Wij vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelde artikel. Ondanks dat wij al onze artikelen zo duidelijk en realistisch mogelijk proberen te presenteren kan het wellicht toch voorkomen dat je een iets andere verwachting had. Je kan je bestelde artikelen retourneren door ons retourformulier te downloaden en de instructies goed door te lezen en te volgen.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is teruggestort?

Retourzendingen zullen na binnenkomst eerst door ons gecontroleerd worden op schade, volledigheid en mogelijke gebruikssporen. Zodra wij zelf hebben vastgesteld dat het artikel nog in nieuwstaat verkeert en niet gebruikt is, dan ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag retour onder aftrek van de verzendkosten.

 

Kan ik mijn bestelde artikel nog retour doen?

Wij bieden iedereen een zichttermijn van 30 dagen. Binnen deze termijn heb jij de mogelijkheid het artikel onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons retour te sturen. De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor rekening van de klant.

 

Op welke rekening wordt mijn betaling teruggestort?

Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waar het bedrag van is afgeschreven. Het is niet mogelijk dit rekeningnummer aan te passen. Als je een giftcard hebt gebruikt voor je aankoop zal deze in waarde worden hersteld.

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

De kosten voor het retourneren van de bestelde artikelen zijn voor de rekening van de klant.

 

Hoe moet ik mijn bestelde artikel retourneren?

Verpak het artikel in de originele staat; ongebruikt, onbeschadigd en uitsluitend in de originele verpakking. Voorkom het gebruik van duct tape maar gebruik transparante tape zodat de verpakking onbeschadigd blijft en hergebruikt kan worden. Indien een product niet goed verpakt is en daardoor beschadigd bij ons aankomt, kan dit van invloed zijn op het terug te ontvangen aankoopbedrag.