website
Gratis verzending vanaf 50,-. Voor 15:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Koningsdag staat weer voor de deur!

Koningsdag staat weer voor de deur!

Oh jongens, Koningsdag komt er weer aan en als er iets is waar we in Nederland massaal naar uitkijken, dan is het wel deze oranje getinte dag vol feesten en festivals. Het is de dag waarop we onze huizen, straten, en zelfs onszelf hullen in de meest uiteenlopende tinten oranje om de verjaardag van onze koning te vieren. Maar Koningsdag is zoveel meer dan alleen een eerbetoon aan de koning. Het is eigenlijk vooral een goed excuus om helemaal los te gaan met z'n allen. 

Voor wie onder een steen heeft geleefd en Koningsdag nog nooit heeft meegemaakt: bereid je voor op een dag als geen ander. Al vroeg in de ochtend stromen de straten vol met mensen, volledig in het oranje gekleed. Kinderen (en volwassenen) verkopen traditioneel hun overbodige inboedel op de vrijmarkt. Wie weet kan je hier nog iets leuks scoren om mee te nemen naar je feest of festival. 

Maar Koningsdag is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Van grote festivals en concerten tot de gezellige huisfeestje en spontane straatoptredens; overal vind je muziek. Je hoeft dus niet eens perse een festival te plannen op Koningsdag, je kunt ook gewoon kijken hoe de dag loopt en waar je op dat moment zin in hebt. Dus koop snel de leukste Koningsdag kleding zodat je er helemaal klaar voor bent op 27 april. Vergeet ook geen oranje tompouce te eten. Deze heerlijke snack is al jaren verbonden aan Koningsdag en deze mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat Koningsdag uiteindelijk echt speciaal maakt, is het samenzijn met je vrienden en familie. Bijna heel Nederland is vrij en trekt er op uit. Jij toch ook? Nu nog hopen dat het mooi weer wordt! We hopen je in ieder ergens tegen te komen in onze oranje kleding. En ohja, maak even een foto voor op Instagram in onze kleding. Dat vinden we leuk! Laten we er samen een onvergetelijke Koningsdag van maken. Proost, op de koning en op ons!

Ingo 

Wat zoek je?


 Reversible  Zonnebrillen  Panda bucket hat  Raketje